U PERIONICI „WASH AND GO“: Za kupljena četiri, peti žeton gratis

U samouslužnoj perionici „Wash and go“ u Miletićevoj ulici broj 81 u toku je akcija, gde se za kupljena četiri žetona jedan dobija gratis. Cena žetona je 50 dinara, a on omogućava dva minuta pranja. Radno vreme perionice je 00 do 24 časa.
„Wash and go“ je prva domaća samouslužna autoperionica u gradu. U modernom, uređenom objektu sugrađanima se nudi mogućnost pranja vozila najsavremenijom tehnologijom. Vozilo prolazi kroz četiri faze: pranje, ispiranje, voskiranje i sušenje demineralizovanom osmoznom vodom koja na vozilu ne ostavlja fleke.
Sve ove pogodnosti vrlo lako su dostupne sugrađanima kupovinom žetona koji u ovoj samouslužnoj perionici omogućavaju pranje čak 120 sekundi. Dodatna povoljnost je i mogućnost usisavanja, koje traje 300 sekundi po žetonu. Tako da se sa vrlo malo novca može lepo ali i veoma brzo oprati vozilo.
– Ono što je takođe veoma pohvalno jeste to što „Wash and go“ doprinosi očuvanju životne sredine, jer se otpadne vode iz samog postrojenja za samouslužno pranje vozila filtriraju pomoću najsavremenije tehnologije i na taj način se uklanjaju sve supstance koje su štetne po životnu sredinu – kažu u prvoj samouslužnoj autoperionici u Zrenjaninu.