LETNjI VIKENDI U KAŠTELU EČKA: Muzika, ples i zabava za najmlađe

Kaštel Ečka ovoga leta prava je oaza za odmor, ali i uživanje uz pesmu i igru, drmasku umetnost, radionice za najmlađe… Svaki vikend je novi izazov za turiste i prilika da porodica provede zajedno nezaboravne trenutke u dvorcu, i stoletnom parku u kojem je 29. avgusta, 1920. godine svirao, tada devetogodišnji, Franc List.
Prošlog petka je iz Kaštela emitovana „u živo” „Zrenjaninska razglednica” Radio televizije Vojvodina u kojoj su o aktuelnostima u Zrenjaninu govorili gradonačelnik Čedomir Janjić, direktor Turističke organizacije Zoran Ljubotina, direktor i glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin” Dalibor Bubnjević i Jasmina Dologušin, direktorka Kaštela. Stigli su i „oklopnici” iz Udruženja „Svebor”, a urednica i voditeljka enisije bila je Jelena Milićević.
U Kaštelu i za naredne vikende najavljuju bogat program. U petak, 18. avgusta, od 19 časova, je koncert benda „Nostalgija”, a u subotu, 19. avgusta, u 11 časova je zumba za odrasle. U nedelju, 20 avgusta, „Nostalgija” stiže u Kaštel Ečka već u 11 časova, a od 13 sati je Cekom radionica za decu. Pony farm 023 počinje u 17 sati, a zumba kids od 18.30,
Sledećeg vikenda, u petak, 25. avgusta, je koncert „Nostalgije” od 19 časova, u subotu, 26. avgusta, Zumba za odrasle, a u nedelju, 27. avgusta, od 11 časova, u planu je zumba kids, a Pony farm 023 i radionica Cekom su od 17 časova.
B. JAJIĆ

Kastel Ecka Dalibor Bubnjevci Drazen Kneyevic Kastel Ecka Milicevic i Janjic