U PREDSTAVNIŠTVU „AUDIOVOKSA”: Popust od 2.000 dinara za proveru sluha

Povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba i nedavno održane tradicionalne humanitarne akcije „Čuti i razumeti“, kompanija „Audiovoks” je tokom ovog meseca, za sve koji sumnjaju da ne čuju dobro, pripremila akciju koja obuhvata besplatnu proveru sluha (vrednost 2.000 dinara), bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, besplatnu probu slušnih aparata i odloženo plaćanje na 12 rata za kupovinu.
„Audiovoks” je pokrenuo projekat „Čuti i razumeti“ 2012. godine sa ciljem da osobama sa oštećenim sluhom pokaže da su sastavni deo ovog društva i da se skrene pažnja javnosti na njihove probleme i potrebe koje imaju. Ove godine je projekat održan po šesti put i sastojao se iz tri dela, druženje u Kulturnom centru Čukarica, vožnja veselim tramvajem i druženje sa turističkim vodičem na Kalemegdanu.
Zakažite besplatni termin za proveru sluha u našem predstavništvu u Zrenjaninu na broj telefona 023/511-708, radno vreme je radnim danima od 8 do 15 časova a predstavništvo se nalazi na adresi Kralja Aleksadra I Karađorđevića 28 (Tržni centar „Pink”). Akcija traje do 31. oktobra 2017, a broj termina je ograničen.

S.V.