U PRODAVNICI „AUDIOVOKS”:Besplatna provera sluha i popust od 5.000 dinara

Ukoliko ne čujete dobro, iskoristite akciju u prodavnici „Audiovoks” i poboljšajte kvalitet života. Zanemarivanje oštećenja sluha ne pogađa samo kvalitet života, već utiče i na sposobnost mozga da pamti uobičajene svakodnevne zvukove. Kada slušni nerv gubi funkciju i više ne prenosi efikasno zvuk ka mozgu, onda vremenom mozak počinje da zaboravlja zvukove i gubi sposobnost da ih razume.
U „Audiovoksu“ preporučuju da, ukoliko imate problem, reagujete i zakažete odmah besplatni termin kako bi proverili sluh i isprobali najsavremenije digitalne slušne aparate koji će vam aktivirati slušni nerv i omogućiti da ponovo čujete.

U ovoj prodavnici obaviće besplatnu proveru sluha, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, besplatnu probu slušnih aparata, na 12 rata za kupovinu aparata, popust 5000 dinara za kupovinu aparata.
– Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Zrenjaninu na broj telefona 023/511-708, radno vreme je radnim danima od 8 do 15 časova a predstavništvo se nalazi na adresi Kralja Aleksadra prvog Karađorđevića 28 (Tržni centar „Pink”). Akcija traje do 30.09.2016 a broj termina je ograničen. Pozovite odmah i zahažite svoj besplatni termin – kažu u „Audiovoksu“.
S.V.

audiovoks_resize