VATERPOLO: Zlatni delfini u najjačem sastavu u Zrenjaninu

Vaterpolo reprezentacija Srbije nastupiće u najjačem sastavu pred zrenjaninskom publikom protiv reprezentacije Nemačke. Utakmica Svetske lige sa „pancerima“ biće odigrana na zrenjaninskom Gradskom bazenu u utorak, 14. marta, u 18 časova.

Kako je najavio predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić, ovo će biti prvi put u Svetskoj ligi ove godine da naši delfini igraju u najboljem sastavu. Zoran Avramović, izvršni direktor Vaterpolo saveza Srbije, rekao je da je to veoma značajna utakmica, pošto pobeda Srbiji obezbeđuje odlazak na završnicu Svetske lige. On je prokomentarisao da je selektor Dejan Savić uveo u sastav i mlade igrače.

– Drago mi je što smo opet u Zrenjaninu posle skoro godinu dana. Prošli put smo bili zadovoljni organizacijom i dočekom – naveo je izvršni direktor VSS.

Lane je Srbija odigrala prijateljsku utakmicu sa Australijom na zrenjaninskom bazenu i tada je pobedila sa ubedljivih 19:6.

Karte za utakmicu u prodaji su od srede, 8. marta, na blagajni bazena od 11 do 18 časova i na biletarnici Kulturnog centra od 10 do 12, i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 400 dinara.

S. K.