VELIKA AKCIJA U SVIM „PERSU” MARKETIMA: Ogrev za 100 ugroženih porodica

Humanitarna akcija „Persu” marketa, pod nazivom „Topli dinar”, za obezbeđivanje ogreva za 100 najugroženijih porodica, pokrenuta je i ove godine. Sakupljanje novca počelo je 1. i traje sve do 31. oktobra. Od svakog ostvarenog računa u „Persu“ marketima izdvajaće se po 1 dinar tokom tih mesec dana, da bi se od sakupljenog novca kupio ogrev koji će se dostaviti porodicama pre zime. Uručenje porodicama biće organizovano već u prvoj nedelji novembra.

– Akciju „Topli dinar” organizujemo treću godinu zaredom. Veoma smo zadovoljni odzivom građana i uz njihovu pomoć i ove godine će novih 100 porodica dobiti ogrev za celu zimu“ – poručuju iz „Persu” marketa uz napomenu da je prošle godine sakupljeno oko 1,5 miliona dinara za ovu namenu.
– Cilj je da se pomogne i dodatno doprinese zajednici, kroz direktnu i transparentnu pomoć najugroženijima, a u sve to uključili su se i prijatelji akcije, kompanije „Štark”, „Imlek”, „Moravka”, „Pepsi”, „Kremanska voda” i „Viktoria oil”, koje su podržale akciju i istakle važnost brige o potrošačima – kažu u ovoj zrenjaninskoj kompaniji, uz napomenu da što se više računa ostvari i što se više potrošača uključi, više će se i porodica obezbediti.

S.V.