VELIKI LETNJI NAGRADNI KVIZ: Podršku daje i firma „Darmatik“

U toku je novi ciklus nagradnog kviza lista „Zrenjanin” i prijatelja. Čitaoci koji ispune kupon u ovom i narednim brojevima imaju šansu da osvoje jednu od brojnih nagrada koje smo pripremili, a koje predstavljamo u štampanom, a od sada i u onlajn izdanju! Da bi čitaoci stekli pravo da se nađu u konkurenciji za nagradu, potrebno je da ispune kupon koji objavljujemo u novinama i donesu ga lično ili pošalju poštom na adresu lista „Zrenjanin”, u Kralja Petra Prvog 2/2 u Zrenjaninu. Kuponi se mogu lično donositi svakog radnog dana od 9 do 15 časova. SREĆNO!


Jedna od firmi koje su se priključile našem nagradnom kvizu jeste i „Darmatik”, kompanija koja postoji 15 godina i bavi se prodajom, ugradnjom i projektovanjem rešenja iz domena klimatizacije, grejanja, ventilacije i vodovoda.
Izvučeni dobitnik će od „Darmatika” dobiti klima uređaj, model „gri” marke „feri”.
– Klima je izuzetnog kvaliteta i predviđena je za prostorije do 60 kvadratnih metara. Ima garanciju od 5 godina. Njena cena je u maloprodaji 33.000 dinara – rekao je Milan Matić, vlasnik „Darmatika”.


Ova firma od proizvodnog programa koji broji 3.000 artikala, a posebno se izdvajaju kotlovi za grejanje (obični, gasni, kondenzacioni).
– Kod nas kupci mogu naći najbolje marke kotlova poput „remehu”, „vajland”, „bergen” i mnoge druge. Inače „Darmatik” je i ovlašćeni serviser za popravku pomenutih marki kotlova. Takođe, imamo i toplotne pumpe marke „gri” vrhunskog kvaliteta – napominje Matić.
„Darmatik” ima dva prodajna objekta, i to u Zrenjaninu, u ulici Žarka Zrenjanina 16. (023/515-113) i u Kikindi, u Mikro naselju Bašaidski drum bb. (0230/504-974).

L.Z.