VIKEND U „AVIVU“: Pena fest i nagrade za osmehe

U Aviv Parku Zrenjanin će se od petka, 24. juna, do nedelje, 26. juna, održavati trodnevni Pena fest.

Osim dobre zabave uz hiljade litara pene, pozorišnih predstava, interesantnih radionica, sportskih poligona, muzičkih koncerata Sare Jo, Leontine Vukomanović i hora „Čarolija“, DJ-eva, plesnih grupa, Dr. Feelgood-a, klovnova, mađioničara, organiozatori najavljuju I fenomenalne poklone naših brendova, kao I mnoge popuste u radnjama za vreme ove manifestacije.

-Za vreme „Aviv Kids Pena Festa“ svakoga dana će se na centralnom trgu održavati „Avivove igre bez granica“, program koji je osmišljen za naše najmlađe posetioce koji će imati priliku da se odmere u spretnosti i snalažljivosti kroz zabavne igre kao što su: Šašavi džakovi, Avivove lude loptice, Muzičke stolice, Velika stopala, ali i kroz mnoge druge muzičke igre na podijumu, gde će najbolji moći da pokažu svoja plesna umeća – kažu iz „Aviva“.

Od prvog dana festivala, več od 10 časova ujutro najmlađi posetioci, čak i celi timovi, moći će da se prijavljuju za učestvovanje u „Avivovim igrama bez granica“ kod animatora.

Za najbolje učesnike i pobednike takmičenja pripremljeni su sjajni pokloni iz radnji u „Avivu“.

-Moramo izdvojiti samo neke od divnih brendova koji su za najmlađe spremili pregršt divnih stvari i vaučera, kao što su: H&M, koji daruje tri poklon vaučera za kupovinu, zatim Lilly, koji je pripremio tri vredna poklona (Lilly cegera, čija je pojedinačna vrednost od 3000 dinara), kao i Sport Vision, koji je spremio 5 vaučera po 1000 dinara… DM je spremio 5 poklon paketa za decu, Milupino čak 10 dečijih majica, radnja Uradi Sam takođe daje desetak poklona, kao i Dexy Co Kids, dok je fenomenalan Bonatti pripremio tri dečja ženska i tri dečja muška paketića. DIDI Kids sprema poklone iznenađenja, a za „sladokusce“ kiosk Wafle 023 je pripremio 15 komada besplatnih waffla, dok je Ice Dream obezbedio za učesnike-pobednike čak 21 vaučer za sladolede po izboru – navode u ovom retail parku.

Lagunu će svim posetiocima u danima kada traje festival odobriti fiksni popust od 30% na najnovije naslove i organizuje akciju od čak fenomenalnih 50% popusta na Dečje enciklopedije za vreme festivala. Feedback daje svim kupcima 20% popusta na celokupan asortiman za vreme manifestacije. Planeta Sport učestvuje sa akcijom od 40% popusta na drugi jeftiniji ili već sniženi artikal iz prolećne kolekcije, a Tehnomanija sprema odlične popuste.

Pritom, „Aviv park“ i televizija „Fox life“ organizuju akciju, odnosno nagradnu igru pod sloganom „Leto nije kompetno bez tvog osmeha“.

U subotu, 25. juna, za vreme trajanja „Aviv Kids pena festa“, posetioci „Aviv Parka“ će imati priliku da podele svoj osmeh na specijalizovanim FOX Life punktovima i konkurišu za vredne nagrade. Potrebno je samo da postave svoju nasmejanu fotografiju na svoj Instagram profil uz obavezni hashtag #FoxLifeSummerSmile.

-Dobitniku glavne nagrade pripašće muški i ženski sat koje poklanja Silver Group, drugoplasirani dobija spa vikend u hotelu Metropol u Beogradu, a onoga ko osvoji treće mesto očekuje Curl Secret aparat koji poklanja Babyliss. Dođite da se zajedno smejemo, zabavimo, ali i da nagradimo najlepši osmeh leta – pozivaju iz „Aviva“.

Konkurs će biti otvoren do 16. jula, a o tačnim propozicijama takmičenja i svim ostalim detaljima moći ćete da se informišete na Fejsbuk stranici FOX Life kanala www.facebook.com/FoxLifeSrbija 

aviv1