VLADIMIR MILOŠEV (LSV) O NEISPUNjENOM OBEĆANjU GRADSKIH ČELNIKA

Dokle da čekamo zdravu vodu za piće
Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev na stranačkoj konferenciji za novinare podsetio je da Zrenjaninci i dalje nemaju zdravu vodu za piće, kao i da se nada da će kadrovska promena na čelu JKP „Vodovod i kanalizacija” ubrzati obezbeđivanje obećane, po zdravlje ljudi neškodljive vode za piće.
– Liga socijaldemokrata Vojvodine od početka upozorava da se na prvom mestu mora uvažavati interes građana i građanki da imaju zdravu vodu za piće. Predugo čekaju i vreme je da se ovaj problem konačno reši – izjavio je Milošev.
Povodom odlaska Gorana Tajdića sa kormila možda najvažnijeg gradskog komunalnog preduzeća (i dolaska Ivana Devića, pomoćnika gradonačelnika u prethodnom mandatu) Milošev smatra da ovo može značiti i ispunjenje obećanja datog građanima u vezi sa pijaćom vodom.
– Podsećamo da ovaj problem datira odavno i da se do sada mnogo puta pokušavalo pronaći rešenje za najveći problem koji muči Zrenjanince. Da li će i ovaj, najnoviji pokušaj, biti bezuspešan, kao i mnogi pre njega, znaćemo uskoro. Definisani rok za završetak radova na izgradnji fabrike vode je jul 2016. godine – objasnio je odbornik LSV.
Milošev je poručio da je sada, kada su prošli izbori, neophodno da se gradska vlast vrati u tokove normalnog funkcionisanja i rešavanja problema građana.

L.Z.