„VOJVOĐANSKA INICIJATIVA”: „Banka hrane” i „Noć slatkih vibracija”

Još jednu u nizu humanitarnih akcija održali su u volonteri „Vojvođanske inicijative“. U zrenjaninskom mega marketu „Univereksport 023” prikupljali su namirnice za porodice sa troje i više dece koje žive u Zrenjaninu i okolnim selima, a slabijeg su materijalnog stanja, tokom akcije „Banka hrane – puno srce”.

U „Vojvođanskoj“ ističu izvanredan odziv sugrađana, jer se više od 200 Zrenjaninki i Zrenjaninaca se uključilo u akciju. Od prikupljene hrane, biće napravljeni paketi za preko trideset domaćinstava.

BANKA HRANE4

Već sledeće subote, dakle 16. decembra, zakazujemo druženje sa mladima iz našeg grada. U kafićima „Lajоn pab”, „Old tajm”, „Lavli džavli i „Vinil bejzik” prikupljaćemo slatkiše za mališane iz socijalno ugroženih porodica. Reakcije mladih gostiju zrenjaninskih kafića su prethodnih godina bile izvanredne, pa i sada očekujemo uspešnu akciju i donacije slatkiša od kojih planiramo da pripremimo oko 120 paketića koje ćemo deci uručiti uoči dolazećih praznika – rekao nam je Dragan Nedeljkov, predsednik „Vojvođanske inicijative“.


M. B.

BANKA HRANE2