ZAVRŠEN NAGRADNI KVIZ LISTA „ZRENJANIN” I PRIJATELJA: Vredne nagrade za više od 60 učesnika

Od sredine jula kada je počeo Veliki letnji nagradni kviz lista „Zrenjanin”, na adresu naše redakcije pristiglo je više od 2.000 kupona sa odgovorima! Kviz je dobio svoju završnicu danas, izvlačenjem kupona. Spisak svih nagrađenih učesnika objavljujemo u narednom broju lista „Zrenjanin”, a nagrađenima čestitamo!

Na platou ispred Robne kuće sugrađani su imali priliku od 10 časova da kupe novine, iseku kupon i učestvuju u nagradnom kvizu, usput se informišući o najvažnijim dešavanjima u gradu u protekloj nedelji.

Izvučeno je više od 60 učesnika koji su dobili vredne nagrada među kojima su klima uređaj, televizor, putovanja, ručkovi i večere u restoranima, baštenska garnitura, anatomska obuća i mnoge druge.

Više o samom kvizu govorio je Dalibor Bubnjević, direktor i glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin”.

Namera svih nas iz lista „Zrenjanin” je bila da proverimo nivo znanja naših sugrađana na jednu aktuelnu temu, a to je svakako naziv našeg grada koji je menjao nazive u Bečkerek, Petrovgrad i Zrenjanin. Pokušali smo da budemo inspirativni za naše čitaoce i da ih „nateramo” da se informišu, da pokažu određen nivo znanja i da to podele sa nama. Svaki odgovor na pitanje: kada se prvi put pominje ime Bečkerek, bio je tačan – istakao je Dalibor Bubnjević.

Veliki broj kompanija uzeo je učešće u nagradnom kvizu, među njima: turističke agencije „Karavan” i „Mat trade”, obuća „Grubin”, knjižara „Novosti”, auto-centra „Optima”, restorani „Kamel”, „Mrkšićevi salaši” i velelepni dvorac Kaštel Ečka, „Fešn stor” i mnoge druge.

Preko 20 uspešnih, porodičnih kompanija iz Srednjobanatskog okruga, koje su najbolji reprezent naše sredine i ekonomije, podržalo je naš kviz i odlučilo se da podare više od šezdeset nagrada učesnicima u kvizu. Nadam se da će ovakvi kvizovi doprineti da se pitanje naziva grada posmatra kao jedno istorijsko pitanje i mišljenje građana, a ne kao političko i kontroverzno koje služi u cilju prepucavanja – dodao je Bubnjević.

Za nagradni kviz je od prvog dana vladalo veliko interesovanje naši čitalaca, a do poslednjeg trenutka zainteresovani sugrađani su prilazili štandu, kupovali novine i raspitivali se za aktuelnosti i omiljene rubrike.

M.Malbaški

Foto: Jovan Drndak Njegović