ŽFK PROLETER ŽELI DA ZADRŽI PRVO MESTO

Novi trener, a cilj isti

Lider na tabeli Druge ženske lige sever ŽFK Proleter u ponedeljak je počeo sa pripremama za nastavak prvenstva. U jesenjem delu sezone Zrenjaninke su na pet utakmica izvojevale isto toliko pobeda, uz gol razliku 29:1. U pauzi prvenstva došlo je do smene trenera – umesto stratega Vujadina Nećaka tim će voditi Ivica Radosavljević. U Klub se vratilo nekoliko devojaka, a najveće pojačanje je Anastasija Knežević koja je stigla iz novosadske Moskve.
– U ekipi vlada dobra atmosfera, polako se prilagođavamo radu sa novim trenerom. Želimo da na proleće zadržimo prvo mesto i da se kroz baraž plasiramo u Prvu ligu – rekla je kapitenka tima Milena Nikolić.
Zrenjaninke će prvi kontrolni meč imati 28. februra kada će im rival biti prvoligaš Rad sa Banjice. U ovoj sezoni za Proleter će igrati: Milena Nikolić, Sofija Gavrilović, Maja Ubović, Andrea Pejić, Jelena Bunjevački, Ivana Cedler, Dragana Protić, Sandra Garić, Kristina Šoklovački, Nađa Jović, Jovana Golubović, Đina Milić, Martina Trenji, Jelena Balašev, Milana Dimitrijević, Katarina Zlatković, Dragana Jolović, Anastasija Knežević, Zorana Mošorinski, Dragana Banjaš, Aleksandra Denić, Anita Karišik.

D. Petrović