„ZIMSKI TURNIR” U MALOM FUDBALU U ZAVRŠNOJ FAZI

Finalni okršaji 24. januara
Nakon kraće pauze, zbog novogodišnjih i božićnih praznika, nastavljen je Zimski turnir u malom fudbalu koji se igra u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani. Do sada je odigrano oko 200 mečeva, eliminacije počinju 18. januara, dok su finalne utakmice na programu 24. januara. Organizatori su zadovoljni posetom, ali očekuju mnogo više navijača u završnici turnira.
– Veliki broj Zrenjaninaca svakodnevno prati turnir i navija za svoje omiljene timove. Posebno nam je drago što smo privukli dosta mladih. Ove godine se takmiči rekordan broj ekipa, a publike ima više nego ikada. Veoma smo ponosni što dobijamo pohvale za dobru organizaciju – izjavio je Ivan Mikalački, član Organizacionog odbora turnira.
Reprezentativac Zoran Bambi Tošić boravi u Srbiji, pa je na turniru bodrio svoje prijatelje, a organizatori očekuju da će biti i na finalnim utakmicama.
Danilo Pustinjaković, koji igra za ekipu veterana „Kafe Bridž”, zadovoljan je tokom turnira i očekuje da će njegov tim osvojiti jednu od tri nagrade.
– Svake godine učestvujem na letnjem i zimskom turniru. Dobro se zabavljamo, družimo, a i nagrada dobro dođe. U našem gradu treba da postoji više ovakvih sportskih dešavanja, jer se tako mladi sklanjaju sa ulice i kvalitetno provode slobodno vreme – rekao je Pustinjaković.

N. Zlatanov