„ZRENJANINSKI POBEDNIK“: 750 takmičara, Vrbašani najmasovniji na turniru

Internacionalni karate turnir „Zrenjaninski pobednik“, na kojem je učestvovalo 750 takmičara iz 50 klubova iz četiri države, održan je danas u Kristalnoj dvorani. Najbolji rezultat imali su Vrbašani, koji su bili i najmasovniji sa 130 učesnika, a pehari za drugo i treće mesto otišli su u ruke KK „Mladost“iz Odžaka, odnosno „Tokado“ iz Savinog sela. 
rsz_zr_pob4

Svi takmičari su bili prezadovoljni organizacijom trećeg po redu „Zrenjaninskog pobednika“.

– Mi dolazimo ovamo svake godine, i zadovoljni smo organizacijom, ove godine je bilo najbolje. Idemo kući sa najlepšim utiscima, i sa dva pehara, jednim za najuspešniji a drugim za najmasovniji klub na turniru – sa osmehom je rekao trener karatista iz Vrbasa Mikica Marković, a zadovoljan je bio i sam organizator, Danko Đokić, karatista i trener KK „Banat“.

-Zadovoljan sam suđenjem, trenerima. Naravno, vidim ja propuste koje ću naredne godine ispraviti, ali videli smo danas veoma ozbiljan karate – prokomentarisao je Đokić.

rsz_zr_pob1 rsz_zr_pob2

Organizaciju turnira pomogla je Slavica Vujin iz Aradca i Grad Zrenjanin, koji je ustupio dvoranu, a da sve bude kako treba potrudili su se članovi Karate kluba „Banat“.

S.K. 

rsz_zr_pob3