ARADAČKI ASK PRODUŽIO SEZONU

Pobedili u Knićaninu
Ekipa ASK-a iz Aradca nije odmah nakon završene sezone otišla na odmor. Igrali su i prijateljski meč sa Potisjem u Knićaninu, povodom slave tog sela i pobedili su sa 1:3. Strelac sva tri gola bio je Jovan Birmanac.
Za razliku od jeseni, kada je ASK osvojio deset bodova, nastavak je bio znatno uspešniji. Ako se uzme u obzir samo prolećni deo sezone, Aradčani bi sa 18 bodova delili četvrto mesto. Milorad Kurjakov kaže da je najbitnije što su opstanak obezbedili nekoliko kola pre kraja.
– Prvi cilj je da stabilizujemo klub, za koju godinu ćemo razmišljati o boljim rezultatima. Uredili smo stadion, napravljena je ograda, sređena su kupatila. Imamo mnogo mladih igrača, a planiramo da se pojačamo i sa još dvojicom, jer želimo u jakoj ligi sa Zadrugarom i Radničkim 1911 da se plasiramo u gornji deo tabele – kaže Kurjakov.
Za ASK su igrali Dejan Etveš, Boris Dimitrijević, Ivan Pleva, Dejan Striško, Dušan Prodanović, Miroslav Apostolović, Nikola Korać, Jovan Birmanac, Janko Sčasni, Mario Ceman, Zoran Jankov, Vladimir Đuriček, Miloš Mijić, Ljubiša Rajčević, Dalibor Maksimović, Vladimir Matejin, Milan Šćevko, Adam Šćevko, Vladimir Gal, Ivica Nenin, Mario Nenin, Jaroslav Hučok, Kristijan Novaković. N. M.