ASFALTIRANE ULICE U ŠEĆERANSKOM NASELjU

Nastavak radova očekuje se na proleće
Vrednost investicije u naselju Šećerana je 2 miliona dinara, a u ovom trenutku asfaltira se oko 900 kvadratnih metara puta, u širini od tri i dužini od oko 300 metara, za šta je utrošeno oko 150 tona asfalta. Izvođač radova je preduzeće „Put-Invest” iz Sremske Kamenice. Oko 120 stanovnika Šećeranskog naselja, koji žive u oko 40 stambenih jedinica, zadovoljni su što su konačno dobili asfalt – saopšteno je prilikom obilaska radova uoči praznika, kada su radnike posetili gradonačelnik Čedomir Janjić, sa saradnicima: zamenikom Sašom Santovcem i pomoćnikom Duškom Radišićem.
Po obilasku celog naselja, rečeno je da se radovi izvode na inicijativu građana, koju je lokalna uprava u potpunosti prihvatila i sada je realizuje. Sa gradonačelnikom se razgovaralo i o mogućnostima da im se poboljša rasveta i postavi jedno dečje igralište.
U ime stanovnika naselja,a svoje utiske izneo je Milan Lončar. Pohvalio je saradnju s gradonačelnikom i njegovim saradnicima i istakao da je ovo dobar primer realizacije inicijative građana i saradnje s mesnom zajednicom i lokalnom samoupravom.
– Obišli smo teren pre nekoliko dana da vidimo kako to izgleda. Asfaltiraće se nekih 900 kvadratnih metara puta. Toliko smo u mogućnosti da sada uradimo, a na proleće ćemo uraditi preostalih 500 kvadrata – istakao je Čedomir Janjić.
On je dodao da je ovim asfaltom Šećeransko naselje spojeno sa gradskim saobraćajnicama, i podsetio je da je u godini na izmaku Grad mnogo učinio na saobraćajnicama koje su u njegovoj nadležnosti.
Ž. M.