„AUDIOVOKS”: Popust od 2.000 dinara za proveru sluha

Na prvom, pojedinačnom prvenstvu Evrope u šahu za osobe oštećenog sluha, nedavno održanom u Lundu, u Švedskoj, šahista Vladimir Klasan poneo je titulu prvaka Evrope. Povodom velikog uspeha prijatelja „Audiovoksa”, kompanija daje popust 2.000 dinara za proveru sluha svima koji osećaju da slabije čuju.

rsz_1-audiovoks
„Audiovoks” je čestitao Vladimiru na velikom uspehu i poželeo mu još mnogo titula. Pored velike podrške i profesionalne pomoći, kompanija je Vladimiru bila sponzor i omogućila mu je putovanje na ovaj turnir.
– Povodom osvajanja titule Evropskog prvaka u šahu za osobe oštećenog sluha, kompanija je pripremila akciju koja obuhvata besplatnu proveru sluha (vrednost 2.000 dinara), bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, besplatnu probu slušnih aparata, na 12 rata za kupovinu aparata – kažu u „Audiovoksu“.
Besplatan termin u  predstavništvu u Zrenjaninu zakazuje se na broj telefona 023/511-708, radno vreme je radnim danima od 8 do 15 časova a predstavništvo se nalazi na adresi Kralja Aleksadra I Karađorđevića 28 (Tržni centar „Pink”).
Akcija traje do 10. oktobra 2017. a broj termina je ograničen.
S.V.