“AVIV PARK” NE PRESTAJE SA NOVINAMA: Otvara se skejt park

U nedelju, 10. jula, svečano će biti otvoren Skejt park u “Aviv parku”. Osim za skejtere, ovaj park je napravljen i za druge ljubitelje ekstremnih sportova, kao što su roleraši i biciklisti.

Tim povodom “Aviv Park” priprema za sve fanove ovih ekstremnih sportova, a i za sve ostale posetioce, fenomenalan program koji počinje u 18 časova, i trajaće sve do 22 časa.

Program će voditi čuveni BMX-er Dejan Tomić, poznat u ovim krugovima kao Toma BMX, a program će biti podeljen u tri dela: izvođenje najboljih trikova (best trick show) na skejtu, rolerima i BMX-u. Nakon toga održaće se demonstracija slobodne vožnje, a na samom kraju će se podeliti i pokloni najboljim takmičarima.

-Na svečano otvaranje skejt parka dolazi i devet profesionalnih vozača, po tri iz svake kategorije, koji će posetiocima u Aviv Parku Zrenjanin demonstrirati svoje spektakularne vožnje i trikove. Oni nastupaju i takmiče se svuda u svetu, i sa svojim nastupima „oduzimaju dah“ dok ih posmatrate šta sve znaju da rade po daskama i preprekama – najavljuju iz „Aviva“.

Svečano otvaranje skejt parka će pratiti muzički nastup poznatog DJ-a, koji će bodriti sve učesnike. Za vreme programa, u skejt parku će biti i “Monsterov” džip sa ozvučenjem, a promoterke će deliti “Monster” energetsko piće.

Ovaj skejt park biće na raspolaganju svim ljubiteljima i vozačima besplatno tokom celog dana, a u narednom periodu će se u njemu organizovati i nova takmičenja.

S.K.