AZERBEJDŽAN I SRBIJA IGRAJU U ZRENJANINU

Prijateljski meč za navijanje i uživanje

Futsal reprezentacija Srbije igraće u ponedeljak, 15. aprila u 19 sati u Kristalnoj dvorani prijateljsku utakmicu sa Azerbejdžanom. Ulaznice, koje koštaju simboličnih 50 dinara (novac je namenjen za humanitarni fond „Sportom za bolje sutra”), prodavaće se u ponedeljak od 9 sati, pa do početka utakmice na biletarnici nove hale sportova. U 17 sati, kao predigra, sastaće se KMF Brodarac i kadetska futsal reprezentacija Srbije, a susret će prenositi TV Arena 1.
Naša selekcija igra kontrolne mečeve da se pripremi za kvalifikacione utakmice za odlazak na Svetsko prvenstvo u Litvaniji 2020. godine. O susretu sa Azerbejdžanom su u sredu na konferenciji za novinare govorili Milivoj Batinica, trener KMF SAS i predstavnik organizatora i Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.
Kako je rekao Batinica, Azerbejdžan je vrlo jaka reprezentacija, peta na svetskoj rang listi, pa će zrenjaninski ljubitelji futsala moći da vide na delu vrhunske majstore ovog sporta. On je takođe naglasio da su u reprezentaciji Srbije naši sugrađani (koji su ponikli u SAS-u) Nikola Matijević i Slobodan Rajčević. Zbog klupskih obaveza u finskoj ligi ovoga puta će izostati Kristijan Radin.

D. PETROVIĆ