Bađok prkosi Vučiću sa Tasosa

Piše: Dalibor Bubnjević

Sudeći prema fejbuk profilu Darka Bađoka, pokrajinskog poslanika Srpske napredne stranke, avgust je idealno vreme za godišnji odmor u Grčkoj. Ponašanje dotičnog gospodina ne bi bilo sporno da njegov partijski šef (i mandatar za sastav nove Vlade) sve vreme ne insistira kod svojih saboraca da budu primer drugima u pregalaštvu. Štaviše, predsednik Vlade u tehničkom mandatu najviše zamera opoziciji što umesto da bude konstruktiva, koristi leto za brčkanje na Brionima, Mikonosu…
Mnogi članovi SNS-a u Zrenjaninu osuđuju Bađokovo ponašanje! Posebno ih iritira činjenica da je od 2012. godine u mnogome profitirao od partijskog angažmana, a da nije uzvratio društvu na adkvatan način. U kritici na njegov račun, može se čuti ovih dana, najglasnije su njegove kolege iz JKP „Čistoća i zelenilo“, gde Bađok obavlja funkciju savetnika direktora za 70.000,00 dinara mesečno. Zameraju mu što nije redovan na radnom mestu, a njegov radni učinak im deluje zbunjujiće. Vredno pomena je i da Darko Bađok, prema sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, kao poslanik u Skupštini Vojvodine ostvaruje i mesečni paušal od 35.000,00 dinara.
Nejasno je ponašanje navedenog funkcionera, koji verovatno ima ambiciju da zauzme mesto predsednika Gradskog odbora SNS-a. Za razliku od njega, aktuelni šef naprednjaka i budući ministar u Vladi Srbije (Goran Knežević), leto provodi na Peskari sa svojim sugrađanima, a ne na egzotičnim ostrvima!