BANAT SAVLADAO RADNIČKI, STENES IZGUBIO OD PARTIZANA

Zrenjaninci na vrhu, nadmoćno do nove pobede

U Novom Sadu smo odigrali meč za stonoteniske udžbenike. Posebno je bio raspoložen Đorđe Borčić koji je protiv Crepulje demonstrirao vrhunsku igru – ističe Ilija Majstorović

Derbi osmog kola Super lige, odigran u Novom Sadu između Radničkog i Banata, prošao je u apsolutnoj nadmoćnosti Zrenjaninaca koji su ubedljivo slavili (4:0). Meč je odlično otvorio Marko Petkov koji je nakon velike borbe u pet setova pobedio Katića (3:2). Ilija Majstorović savladao je Starevića (3:1), a najbolju partiju je prikazao Đorđe Borčić koji je „pregazio” iskusnog Crepulju – 3:0 (11:4,11:4,11:5). Na kraju je Majstorović nadjačao Katića (3:2) u meču u kojem je kapiten Banata vodio 2:0, Katić je izjednačio, ali je na kraju Zrenjaninac ipak slavio.
– U Novom Sadu smo odigrali meč za stonoteniske udžbenike. Posebno je bio raspoložen Borčić koji je protiv Crepulje demonstrirao vrhunsku igru. Ceo tim je bio na visini zadatka, bili smo nadmoćni i sigurni – ističe kapiten Banata i reprezentativac Srbije Ilija Majstorović.

Ž. CVETIĆ

Opširnije u štampanom izdanju