Bemutató előtt a Madách Színház

Mi is történik a kuliszák mögött?
Bemutatót tart a nagybecskereki Madách Színhház 2017. március 13-án hétfőn. A társulat Micael Frayn, Függöny fel című vígjátékát muataja be. A darabot Tóth Irén a nagybecskereki bábszínáz nyugalmazott színésznője és a Madách Színház oszlopos tagja állította színpadra.
A vígjáték bemutat mindent ami egy darab készítésénél és bemutatásánál félre csúszhat. Bemutatja, hogy hogyan is működik egy igen szerény anyagiakkal gazdálkodó színház. A rendező egy fiatalított csapattal állt neki a darab beállításának, így a becskereki közönségnek alkalma lesz olyan fiatal színészeket megismerni, akik először lépnek az életet jelentő deszkákra. Szabó Szintia, Varga Szilárd és Márton Leonárd első bemutatójuk előtt állnak. Természtesenen a darabban szerepet vállaltak a tapasztaltabb „komédiások” is, Márton Ramóna, Rontó Márta, Kamrás Annamária, és Jenovay Lajos, valamint a Madách Színház nagyörege Balázs György is. A darabban a rendező szerepét, viszont a nagybecskereki bábszínház színésze Pósa Andrija alakítja.
Tóth Irén évek hosszú során a Madách Színház és a nagybecskereki bábszínház élszínésznője volt. A bábszínházban több előadást is rendezett magyar, illetve szerb nyelven. A Madách Színházban ez lesz az első rendezése.
Ezzel a bemutatóval veszi kezdetét a Madách Színház jubileumi éve, ugyanis a színház az idén ünnepli fennállásának 65 éves jubileumát. Az előadás 20.00 órakor kezdődik. Jegyek elővételben a Madách Színház irodájában igényelhetők.