BEOGRADSKA CRVENA ZVEZDA BOLjA OD MD ZRENjANINA

A sad na megdan šampionkama

Crvena zvezda, za koju igra nekoliko bivših i sadašnjih reprezentativki na čelu sa Vesnom Čitaković i reprezentativnim liberom Ninom Rosić, pokazala je da u ovom trenutku ima bolji tim od Zrenjaninki pa je slavila sa 3:1 (25:19,25:23,15:25,25:15). Odbojkašice MD Zrenjanina nisu razočarale, igrale su na nivou trenutnih mogućnosti, ali sa nešto lošim prijemom. U drugom setu nijanse su odlučile, u finišu je domaći tim dobio na razliku 25:23, a u trećem setu Vanja Radanović i drugarice su odigrali odličano i pokazale da mogu da pariraju favorizovanom domaćinu. Zrenjaninkama je četvrtom setu je ponestalo snage, Zvezda je dodala gas i u finišu dobila i taj set sa 25:15.
U prva tri kola Super lige Zrenjaninke su osvojile samo bod. Neće biti lako ni ove subote našim devojkama koje u gostima igraju sa Vizurom, aktulenim šampionom Srbije, koja i u ovom prvenstvu igra odlično.
– Znam da odbojkaška javnost od nas očekuje da pobeđujemo i favorite, ali je to u ovom trenutku nerealno. Mislim da ćemo tek posle meča sa Vizurom polako uhvatati priključak na tabeli i pokušati da nadoknadimo propuštene prilike – ocenjuje učinak svoje ekipe trener MD Zrenjanin Dejan Desnica.
MD Zrenjanin: Radanović, Koprivica, Sekulić, Marković, Nikolić, Popović, Stojković, Pilipović, Čutura, Mičeta, Martinović, Knežević.
Ž. Cvetić