ODBOJKA – KLEČANKE DONELE DVA BODA IZ BEOGRADA

Presudio peti set

Može se reći da su odbojkašice Klek Srbijašume izgubljen bod na domaćem terenu protiv Valjeva nadoknadile u derbiju trećeg kola Prve lige na gostovanju u Beogradu. Znalo se da će utakmica dve ekipe podjednakih kvaliteta doneti mnogo neizvenosti, što se i obistinilo. Kada su izabranice trenera Đure Dapčevića dobile drugi set sa 28:26, bio je to znak da Klečanke imaju priliku da meč završe u svoju korist. Zamah iz drugog seta su iskoristile i u trećem koji su dobile sa 25:21, domaće su uzvratile istom merom da bi peti set doneo prevagu Klečankama koje su slavile sa 15:11 dobivši meč sa 3:2 (21:25,28:26,25:21, 21:25,15:11).
Sa sedam bodova iz tri kola ekipa iz Kleka je na trećem mestu. U 4. kolu očekuje ih meč sa Millenijumom iz Niša, ekipom koja nema ni jedan bod. Susret je na programu u subotu 19 časova u dvorani „Miloš Grbić”. Predsednik kluba Vladimir Perović, direktor Anđelko Bokić i uprava Klečana zadovoljni su učinkom odbojkašica.
– Dobili smo derbi u Beogradu, doneli smo dva boda koja nam mnogo znače i verujem da ćemo posle subotnje utakmice imati 10 bodova – izjavio je Bokić.
Klek Srbijašume: Bolozan, Džamić, Bogdanović, Lj.Dapčević, Krstonošić, Deurić, Perović, Frajtović,Milekić, Spasojević, M.Dapčević, Stanojević.
Ž. Cv.