BESPLATNA PROVERA SLUHA U „AUDIOVOKSU“: Popust od 2.000 dinara

Vreme je praznika i darivanja i kompanija „Audiovoks” je odlučila da pokloni uslugu provere sluha koja vredi 2.000 dinara.

Ukoliko ne čujete dobro, iskoristite prazničnu akciju besplatne provere sluha u „Audiovoksu”. Dobar sluh pravi razliku u velikom broju situacija u komunikaciji sa porodicom i prijateljima, prilikom gledanja televizije, učešćem u saobraćaju i dr. Ako želite da u Novoj godini opet uživate u igri sa najdražima, da slušate omiljenu muziku, da ponovo uživate u priči i druženju sa dragim osobama, ne odlažite rešenje da ponovo čujete bolje, pozovite i zakažite termin – kažu u zrenjaninskom predstavništvu.

U ovoj prodavnici obaviće besplatnu proveru sluha, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, besplatnu probu slušnih aparata, na 12 rata za kupovinu aparata.

Zakažite besplatni termin odmah u predstavništvu u Zrenjaninu na broj telefona 023/511-708, radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova a predstavništvo se nalazi na adresi Kralja Aleksadra prvog Karađorđevića 28 (Tržni centar „Pink”). Akcija traje do 25. januara, a broj termina je ograničen. Pozovite odmah i zakažite svoj besplatni termin – kažu u „Audiovoksu“.

S.V.