BONOVI ZA NAJBOLJE SPORTISTE: Akcija „sportska užina“ postaje tradicija

Najuspešniji zrenjaninski sportisti, njih 20, a po izboru stručnjaka gradskog Sportskog saveza, potpisalo je danas ugovor u okviru akcije „sportska užina“, u kojoj će besplatno dobijati proizvode kompanije „Mamma’s food“ radnim danima, tokom cele školske godine. Odabrani sportisti će, zapravo, imati pravo na bon od 60 dinara, koji će svakodnevno moći da zamene za proizvode pomenute firme, naravno u njenim prodavnicama.

sportsa-uzina1– Već drugu godinu za redom dobijam bonove za užinu. Ovo je lep gest firme „Mamma’s food“ i Sportskog saveza. Time podstiču mlade sportiste da nižu uspehe i medalje. Bonovi mi dosta znače što se održava i na moj uspeh. Na prvenstvu države sam uzeo zlato prošle godine, kao i na prvenstvu Srema i pehar za najboljeg mladog boksera – kaže sedamnaestogodišnji bokser Nenad Momirski.

Direktor kompanije „Mamma’s food“ Nikola Cvejić, zahvalio se Sportskom savezu na saradnji i poželeo sportistima mnogo uspeha. Kako kaže, drago mu je što ova firma ima mogućnosti da pomaže svima, a posebno deci, te ih sledeće nedelje očekuje još jedno potpisivanje ugovora o užini za decu srednjih škola.

– Akcija dodela „sportske užine“ sportistima koji su to zaslužili rezultatima traje tri godine i postaje tradicija. Kompanija „Mamma’s food“ je pokazala stepen društveno odgovornog poslovanja, kako i na koji način može da se podrži sport u našem gradu. Pozivam ostale privredne subjekte da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu sportu u našem gradu, a Sportski savez je tu da administrativno i logistički pomogne da se takva nastojanja privrednih subjekata ostvare – poručuje Simo Salapura generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.
I. I.

sportska-uzina2