BRANKO ĐURIĆ ĐURO 15. MAJA GOST KULTURNOG CENTRA: Hit predstava „Đurologija”

Autorska hit predstava „Đurologija”, Branka Đurića – Đure, biće izvedena u ponedeljak, 15. maja od 20 časova u Kulturnom centru. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnim projektima „Top lista nadrealista“ i „Audicija“, „Đurologija“ donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca i izaziva salve osmeha na licima. Ovaj svojevrsni (anti) stendap šou, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu.

– Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, šta me dekoncentriše, itd“ – kaže Branko Đurić Đuro.

Karte po ceni od 1.200 i 1.400 (u zavisnosti od mesta sedenja) prodaju se od 26. aprila na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.