BREND „NIVEA” NAGRADIO JEDINSTVO ŽITIŠTANA

Igralište mališanima
Kompanija „Beiersdorf” koja proizvodi kozmetičke preparate „nivea”, pored Lapova i Svilajnca, i u Žitištu će do kraja ovog meseca sagraditi dečije igralište vredno četiri miliona dinara. Žitištani su, naime, prikupili neophodan broj glasova – uslov brenda „Nivea” – da im pokloni igralište na kome će opasnost povređivanja dece biti svedena na najmanju moguću meru.
Igralište će biti podignuto ispred Predškolske ustanove „Desanka Maksimović”. U ovu akciju uključila se i lokalna samouprava koja je obezbedila sredstva kako bi se izradila podloga na kojoj će se montirati sprave za igru.
Žitištani su „zaradili” prelepo sastajalište mališana na incijativu Mitra Vidakovića, radnika Opštinske uprave, koji ih je prvi pozvao da posredstvom interneta zainteresuju Kompaniju „Beiersdorf” za dolazak u Žitište…
– Zahvaljujemo se svima koji su se uključili u ovu akciju, a posebno ljudima koji rade za portale „Žitište onlajn” i „Info centar Žitište” jer su zdušno podržali ovu akciju. Pokazali smo da možemo da uradimo i velike stvari kada smo zajedno i kada prihvatamo da zajedničkim naporima učinimo korak napred – rekao nam je Mitar Vidaković.
Z. D.

Opširnije u štampanom izdanju