Bubnjević piše Zrenjanincima

Piše: Dalibor Bunjević

Poštovani građani Zrenjanina, obraćam vam se po prvi put direktno, nakon više od deset godina uredničkog staža. Najpre, zahvaljujem vam se na brojnim pismima podrške zbog ugrožavanja moje sigurnosti. Vaše reči su me održale u borbi sa estradnim gorostasom, poznatijem u delu javnosti kao „dobrovoljni davalac tuđe krvi“. Međutim, podsećam vas da je Srbija ozbiljna država, te vas samim tim pozivam da prepustimo nadležnim državnim organima da utvrde stepen odgovornosti nekadašnjeg bliskog prijatelja Lepe Brene.
Dragi sugrađani, koristim priliku i da vam se izvinim jer ne mogu da pružim odgovor na pitanje koje mi već mesecima postavljate! Svestan sam da je vaša preokupacija pijaćom vodom opravdana, ali vas molim za razumevanje što ne možemo da udovoljimo ovdašnjoj ljubopitljivosti.
Naša novinarka, od nedavno urednica, Iva Isakov uredno postavlja vaša pitanja odgovornim licima u JKP „Vodovod i kanalizacija“. Nažalost, ne dobija odgovore, već samo nemušte poluproizvode koje izgovara direktorov trbuhozborac, a moj radikalni prijatelj Siniša Gajin.
Bilo kako bilo, dragi sugrađani, list „Zrenjanin“ će i dalje ulagati napore da pruži odgovore na sve dileme javnosti. Pojedinci koji su stekli utisak da je naš grad njihova prćija, neće nas sprečiti u misiji, koju nam vi poveravate svake nedelje…