„DAN GOLFA“ U ORGANIZACIJI ZRENJANINSKOG ROTARI KLUBA: Prikuplja se novac za odlazak četvoro najboljih učenika na kamp

Osamnaesti „Dan golfa“ („Golf day“) održaće se u subotu drugog juna, na terenima Golf kluba „Centar“ kako bi se finansirao odlazak četvoro najboljih učenika iz Zrenjanina u omladinski kamp Mojca u Sloveniji. Organizator golferskog okupljanja je Rotari klub „Zrenjanin“.

Sva prikupljena sredstva idu u fond iz koga će se finansirati odlazak najboljih zrenjaninskih učenika na kamp u Sloveniju, gde će se družiti sa decom prijateljskih rotari klubova iz Zagorja (RC Zagorje Kum), Brčkog (RC Brčko) i Ulcinja (RC Ulcinj).

U toku „Dana golfa“ održaće se humanitarni rotari golf turnir kao i aktivnosti za druge goste. Početak turnira je u 10 časova, a kotizacija od 4.000 dinara pokriva loptice za trening, energetski paket (sendviči, voćka, čokoladica i voda), zajednički gala ručak i prvo piće gratis od sponzora.

Ostale goste očekuje demo čas golfa, kao i takmičenja u odbojci, boćanju, pikadu i badmintonu. Kotizacija za njih iznosi 2.500 dinara za odrasle, 1.800 dinara za članove Rotarakta, a besplatno je za decu do 12 godina. Kotizacija pokriva: korišćenje terena golf kluba „Centar“, angažovanje profesionalnih učitelja golfa, koktel dobrodošlice uz gratis piće i kanapee, organizaciju rekreativnih takmičenja, zajednički gala ručak i tri bona za piće po izboru.

Predstavnici Rotari kluba takođe pozivaju sve zainteresovane da, kao i proteklih godina, ponesu i poklone knjigu, a sve prikupljene knjige biće donirane školskoj biblioteci neke od osnovnih škola iz Zrenjanina.

M.M.