DANAŠNJA HUMANITARNA MANIFESTACIJA U ,,AVIV PARKUˮ: Izbor za najlepšu jelku

Četvrti put za redom, ,,Aviv parkˮ je danas u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, medijima, ustanovama i firmama organizovao humanitarnu akciju kićenja jelki i prikupljanja novogodišnjih paketića za korisnike Centra za socijalni rad i decu u hraniteljskim porodicama. Ovoga puta sakupljeno je 330 paketića, a broj učesnika u ovoj manifestaciji raste iz godine u godinu. Titulu najlepše ponela je jelka Centra za socijalni rad, drugu nagradu osvojile su Škola stranih jezika ,,Big Benˮ i Osnovna škola ,,Petar Petrović Njegošˮ, dok je treće mesto zauzela jelka Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

Humanitarnoj akciji pridružio se i kolektiv regionalnog lista ,,Zrenjaninˮ

 

Lokalna samouprava podržala je ovaj događaj, te se i jelka sa obeležjima Grada našla među ukrašenim sadnicama.

– Učešće u ovoj manifestaciji za Grad postaje tradicija i uvek ćemo podržavati akcije koje za cilj imaju pomoć našoj deci. Želim svima da se zahvalim što su se odazvali pozivu i pomogli, svako koliko je mogao. Drago mi je što vidim puno dece koja uživaju u programu koji je zbog njih pripremljen – izjavio je zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

Ove godine jelke je ukrašavalo 18 učesnika, a više o samoj manifestaciji rekla je Danka Gladović, direktorka marketinga „Aviv parka“.

– Na ovoj humanitarnoj manifestaciji koja polako prersta u lepu tradiciju prikupljamo paketiće za korisnike Centra za socijalni rad i decu u hraniteljskim porodicama. Svake godine povećava se broj učesnika, a mi smo ponosni što oko sebe imamo toliko prijatelja koji su spremni da pokažu humanost na kraju svake godine – rekla je Danka Gladović.

,,Aviv park ˮ je na kraju manifestacije proglasio pobednike i dodelio zahvalnice svim učesnicima.

 

M.Malbaški