DOČEK I REPRIZA U „BAŠTI MALOJ“: Dj Buki i bend „O’brade“

„Bašta mala“ poziva sve baštovane da zajedno proslave i dočekaju 2017. godinu. Za dobar provod i najbolji odabir muzičkih taktova biće zadužen DJ Buki.

Dj Buki jedan je od relevantnijih pripadnika zrenjaninske DJ scene, prvi put je nastupio devedesetih, a do sada, publici se predstavio u svim važnijim klubovima u gradu.

Muzičkim znalcima Andrej Bulovan-Buki poznat je i kao frontmen zapaženog zrenjaninskog benda „Gluve kučke’’, koji je nastao 1989. godine, a čije su pesme više godina zaredom osvajale tadašnje najznačajnije top-liste poput „Diskomer-a’’ Studia B i liste „Dodatnog ubrzanja’’ tadašnјeg Trećeg kanala, do danas upamćenog kao najurbanijeg programa ovdašnje televizije.

Takođe, kao dugogodišnji muzički urednik Radija Zrenjanin, Buki je zasigurno obeležio veliki deo njegovog postojanja, utičući na muzički ukus mlađe radijske publike.

– U prve sate 2017, sudeći po muzičkom izboru koji nam Buki otkriva, definitivno ulazimo u najboljem raspoloženju: disco, pop, rock…. hitovi za najbolji provod i sjajan početak Nove godine – poručuju iz ovog laundž bara.

U istom ritmu nastavljaju i 1. januara uz bend „O’brade“.

„O’brade“ čine četvorica muzičara koji su prethodnih dvadeset godina svirali gotovo sve muzičke žanrove u brojnim sastavima, a kako su često uspešno međusobno sarađivali to je konačno rezultiralo prijateljskom idejom da oforme bend koji će na specifičan, tzv. „O’brade’’ način publici predstaviti popularnu muziku.

Kako su objasnili, čvrsto se drže improvizacije, što iako u prvi mah zvuči apsurdno, upravo je način kojim realizujući sopstvene ideje u poznatim pesmama, stvaraju finalnu verziju, potpuno nove- stare hitove.

Ova akustična četvorka sastavljena od dve gitare, prima, basa i bubnja, osigurava najbolji uvod u Novu 2017, uz najveće hitove domaće i strane pop i rock muzike, ali i popularne stare narodne pesme u potpuno neočekivanom maniru svinga, džeza i slično…

„Bašta mala“ vam garantuje nezaboravan provod!