DOČEK NOVE GODINE NA TRGU: Zabava uz domaće bendove

Grad Zrenjanin će, kao i svake godine, u saradnji sa Turističkim centrom, organizovati svečani doček u centru. Ovoga puta, kako saznajemo, građane će zabavljati domaći bendovi. Doček Pravoslavne Nove godine biće organizovan na Trgu slobode, uz znatno bogatiji program i goste iznenađenja.

Kićenje grada već je u toku. Zahvaljujući raskošnoj rasveti, novogodišnji ukrasi doprineće da grad bljesne tokom božićnih i novogodišnjih praznika.
Neće na izmaku stare godine izostati ni kićenje jelki u Ulici Aleksandra Karađorđevića. Sa zrenjaninskim mališanima će najveću jelku, po tradiciji, ukrašavati gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, a biće priređen i muzički program. Kako saznajemo, jelka će biti viša od 12 metara, a stižu i dve male.

Dan za kićenje još nije utvrđen – verovatno će to biti petak ili subota, uoči novogodišnje noći.

U okviru manifestacije „Zrenjanin grad otvorenog srca“ 30. decembra posle podne, u Kulturnom centru Zrenjanina je velika Novogodišnja pedstava. Poslednjeg dana stare godine je velika novogodišnja žurka je na Trgu slobode.

Na konferenciji za novinare, u petak, biće više informacija o dočeku Nove godine na Trgu slobode, kao i o manifestaciji „Grad otvorenog srca“.

B.J.