DR GORDANA KOZLOVAČKI (DEMOKRATSKA STRANKA)

Gradonačelnik treba da danonoćno osluškuje puls građana
Gradski odbor Demokratske stranke obelodanio je u sredu da će kandidat DS za gradonačelnika Zrenjanina biti dr Gordana Kozlovački, inače direktorka Bolnice „Đorđe Joanović”.
Pri susretu sa novinarima dr Gordana Kozlovački je predočila da će se zalagati da lokalna samouprava bude efikasna, efektivna i ekonomična, takođe za strateško planiranje u petogodišnjim ciklusima, kao i za unapređenje zdravlja, obrazovanja i kulture.
Dr Gordana Kozlovački (58) je rođena Zrenjaninka. Studirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu i u Novom Sadu, 1984. je postala doktor medicine, 1996. specijalista interne medicine, 2000. specijalista nefrologije, a 2013. master menadžer u sistemu zdravstvene zaštite. Članica je DS od 2003. godine.
Podršku dr Gordani Kozlovački su pružili i Zorica Vučković (kandidatkinja za pokrajinsku poslanicu), Goran Kaurić (kandidat za republičkog poslanika), dr Mileta Mihajlov (lekar, nekadašnji gradonačelnik), Jovica Radić (šef izbornog štaba), Ljubiša Murgić (lekar, kandidat za odbornika), Miroslav Domjesko (kandidat Nove stranke za odbornika), Valentin Juhas (kandidat za odbornika) i Alisa Kockar (kandidatkinja za odbornicu).

Lj. B.