Évadzárás a nagybecskereki Madách Amatőr Színházban, a következő évad is a jubileumi év jegyében kezdődik

Nagykikindai vendégjátékkal zárták az évadot
Megtartotta utolsó előadását ebben a színházi évadban a nagybecskereki Madách Amatőr Színház. Ez alkalommal nagykikindai vendégjátékkal zárták a színházi idényt. A nagykikindai közönség Eric Emmanuel Schmitt, Talányos variációk című duódrámáját láthatta Lilijana Ivanović rendezésében. A hónap elején viszont Lázár Ernő A Pénzkezelés fortélyai című kötetét mutatták be az Irodalmi Színpad szervezésében.
A Madách Színház ebben az évben ünnepli fennállásának 65 éves jubileumát. Az elmúlt évadban egy bemutatót tartott. A nagybecskereki gárda Michael Frayn, Függöny fel! című fergeteges vígjátékát mutatta be, Tóth Irén rendezésében. Ez a darab lehetőséget adott, arra is, hogy fiatalok is bekapcsolódjanak a Madách munkájába. Így Szabó Szintia, Varga Szilárd és Márton Leonárd első alkalommal állhattak „bemutató közönség” elé.
A következő évadra, is egy bemutatót tervez a nagybecskereki Madách. A tervek szerint októberben kezdődnének Kacsóh Pongrác, János Vitéz című daljátékának a próbái. A darabot Venczel Valentin az Újvidéki Színház igazgatója állítaná színpadra a becskerekiekkel. Petőfi Sándor elbeszélő költeménye alapján készült zenés darab felállítását a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja.
A Bethlen Gábor Alapkezelő, valamint a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi-Nemzeti Közösségi Titkárság támogatásával az ősz folyamán a Madách Színház folytatja tájolási programját.