FUDBAL – PODRUČNA LIGA ZRENJANIN:  KIKSEVI MLADOSTI (L), LEHELA I KLEKA, ASK ZARADIO BOD U RUSKOM SELU

Goran Grujić četvorostruki strelac

I utakmice Područne lige igraju se bez publike, a precizno je utvrđen i ukupan broj osoba koje mogu da budu prisutne na stadionu. Uz igrače oba tima, stručni štab i sudije (ukupno 28), dozvoljen je boravak predstavnicima uprava klubova (po 6 iz svake ekipe), delegat i predstavnici fudbalskog saveza (6), sakupljači lopti (5), redari (5), hitna pomoć (2), novinari (2) i kamerman (1), što čini ukupno 85 lica.
Početak sezone obeležila su iznenađenja. Robert Bakoš je novi vođa navale Mladosti iz Banatskog Despotovca, a na debiju je njegov gol dva minuta pre kraja meča doneo tri boda domaćinu. Jedan pogodak je odlučio i pobednika meča u Mokrinu, a strelac je bio Dušan Perišić. Gosti iz Farkaždina su imali priliku za izjednačenje, ali u nadoknadi vremena nisu iskoristili penal.
Šestu sezonu zaredom Mladost iz Lukićeva je u prvom kolu poražena, iako je povela, jer je na scenu stupio Goran Grujić koji je pogodio mrežu četiri puta. Ni OFK Klek nije bio uspešan, izgubio je od Poleta, u čijim redovima je blistao Milan Kenjalo. On je postigao lep gol šutirajući sa više od dvadeset metara. Drugi pogodak je iz penala dao Nikola Babić.
N. M.

Opširnije u štampanom izdanju