FUDBALERI BUDUĆNOSTI IZ SRPSKE CRNJE POČELI PRIPREME

Martin Magda ponovo na golu

Pojačanja su još Nemanja Kovačević i Aleksandar Markov (Radnički, Sutjeska), a iz Slovačke su se vratili Stanislav Todorov i Srđan Prokin

Kada se posmatraju protekle četiri jesenje polusezone, ova je „najmršavija” za Crnjane. Oni su u Vojvođanskoj ligi istok osvojili 18 bodova i nalaze se u donjoj polovini tabele. Poseban problem bili su im mečevi u gostima: samo jednom su pobedili, a čak sedam puta su poraženi. Budućnost je jedina ekipa u ligi koja nema nerešen rezultat. Ambicije Crnjana su uvek bile plasman u gornji deo tabele, pa se od njih u nastavku prvenstva očekuju bolji rezultati.
Tokom pauze ekipu su pojačali Martin Magda (Vojvodina 1928), koji je ranijih sezona već bio na golu Budućnosti. Uz njega, novajlije su Nemanja Kovačević i Aleksandar Markov (Radnički, Sutjeska), a iz Slovačke su se vratili Stanislav Todorov i Srđan Prokin. Otišli su Igor Aranitović (Crvena zvezda, Vojvoda Stepa) i golman Tomislav Marić.
Stručni štab računa na 28 igrača, a to su: Martin Magda, Zlatko Vasiljević, Žarko Perin, Stefan Prpa, Aleksandar Prokin, Marko Kovačević, Nikola Kovačević, Slobodan Nikolin, Aleksandar Basta, Igor Salma, David Stojičić, Vladimir Savin, Dejan Poš, Aleksandar Markov, Aleksandar Berta, Dimitrije Đukanović, Igor Tatić, Darko Jovandić, Stanislav Todorov, Vladimir Konstandinov, Vladimir Salma, Radovan Jovin, Jovica Lukin, Marko Manojlović, Vlado Topić, Nemanja Kovačević, Darko Stevin i Srđan Prokin.
Ekipu će, kao i jesenas, voditi trener Milenko Zečević. Za sada su zakazana tri kontrolna meča – 1. februara Budućnost će se sastati sa ASK-om u Aradcu, a zatim slede dueli sa Rusandom i Crvenom zvezdom iz Ruskog Sela.

N. M.