FUDBALERKE ŽFK LEHEL ORGANIZOVALE PRVU DONATORSKU ŽURKU: Marko Bulat pevao u dresu Lehela

Po uzoru na velike sportske klubove Ženski fudbalski klub Lehel organizovao je svoje prvo donatorsko veče. Prijatelji kluba i razni donatori skupili su se protekle srede u zrenjaninskoj ugostiteljskom objektu Tarapana, gde su dobrovoljnim prilogom i popijenim pićem donirali novčana sredstva klubu iz Mužlje. Svoj prisustvom i besplatnim nastupom veče su ulepšali pevač Marko Bulat, bend Ace Mavrenskog, Romantik bend, Jelena Radlovački, Stefan Milinković, Marija Filipović, i DJ Marko Stjepanović. Marko Bulat je pored svojih hitova okupljene oduševio i i time što je nastupio u dresu  mužljanskog kluba koji je dobio od kapitenke Milene Nikolić.

– Potrudili smo se da ovom žurkom privučemo ljubitelje sporta i predstavimo naš Klub. Zahvaljujemo se svima koji su došli i donirali novac za naš klub. Imamo visokih ambicicja, idemo korak po korak, a trudićemo se da narednih godina napravimo dobar sistem koji će biti prepoznatljiv na ovom području – kaže Milena Nikolić, kapitenka ŽFK Lehel.

Mnogi će donirati i kroz razne druge stvari u narednom periodu, pre svega kroz paketiće za najmlađe članice Kluba,  zatim opremu za prolećni deo prvenstva. Turistička agencija Tentu iz Zrenjanina donirala je jedan vaučer za zimski sportski kamp na Kopaoniku.

L.Z.