REGIONALNA PRIVREDNA KOMORA ZRENJANIN: Dodeljene nagrade najboljim privrednicima

Sedma sednica Parlamenata privrednika Regionalne privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga održana je danas u Hotelu „Vojvodina”. Radni deo je protekao u diskusiji, a Predrag Stankov, direktor Regionalne privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga predstavio je plan rada za 2020. godinu. U svečanom delu dodeljene su nagrade za poseban doprinos razvoju privrede, za poslovnog lidera kao i jubilarne nagrade Privredne komore Srbije.

Sednici je prisustvovao i gradonačelnik Čedomir Janjić i načelnica Srednjobanatskog okruga Snežana Vučurević koji su dodelili nagrade

Za poseban doprinos razvoju privrede regiona nagrađena su privredna društva „Magns internacional” DOO Zrenjanin – sektor industrije, Poljoprivredno-ribarsko društvo „Sveti Nikola” DOO Sečanj – sektor poljoprivrede i AD „BB Trade” Žitište – sektor usluga.

Za regionalnog poslovnog lidera proglašen je Vrška Miomir, direktor „Vrška-press” iz Zrenjanina i Milena Đorđević, direktorka kafe picerije „Ultrakaffe” Zrenjanin koja posluje u okviru „DOO Svilanit 023” Zrenjanin

– Kao i prošle godine, tako i ove, Regionalna privredna komora dodelila je nagrade najboljim privrednicima, a njih je petoro. Pokazatelji privrede u Zrenjaninu su dobri, i nadam se da će sledeće godine biti još više dobitnika ovog priznanja. Kriterujumi po kojem smo birali privrednike su profit, broj zaposlenih i odnos prema njima,  odnos prema ekologiji i mnogi drugi – rekao je Predrag Stankov.

M.Ml

Jovan D. Njegović