FUTSAL SAS IZGUBIO OD DEUSA POSLE DRAMATIČNE UTAKMICE

Borbenost i hrabrost nisu nagrađeni

Fudbaleri SAS-a izgubili su u susretu 8. kola Prve futsal lige od Deusa iz Sremske Mitrovice rezultatom 3:4 (1:3). Zrenjaninci su, prema ocenama gledalaca u Kristalnoj dvorani, odigrali možda i najbolju utakmicu u sezoni, napadali su, hrabro se borili, ali su gosti realizovali svoje šanse i pobedili.
Deus je do vođstva došao u 2. minutu, a gol je postigao Živanović. Deset minuta kasnije izjednačio je Slobodan Matijević, u 19. minutu gosti su ponovo stekli prednost golom Santrača, a u 20. minutu Milosavac je povećao prednost Deusa na 3:1.
No, nisu se igrači SAS-a predali. Dve asistencije kapitena Jovana Blažića bile su dovoljne za izjednačenje (3:3) – Kulićev volej i Marinkovićev šut završili su u mreži gostiju. U 35. minutu isključen je Ivan Vukoje, a minut kasnije Lazić je postavio konačan rezultat (3:4). Poslednji minut Zrenjaninci su igrali bez golmana, pokušavali su da izjednače, ali nisu uspeli.
– Žalimo za izgubljenim bodovima jer smo odigrali dobro, očekivali smo pobedu koja bi nam donela priključak sredini tabele. Koliko je na rezultat uticalo suđenje, ne želim da komentarišem. Imamo težak raspored u narednom periodu, sastajemo se sa jakim rivalima – Ekonomcem i Euromodusom – rekao je Slobodan Matijević.
On je dodao i da na utakmici sa Ekonomcem ne treba očekivati bodove, ali je cilj SAS-a da se predstavi u dobrom svetlu. Biće to i bratski duel, pošto Slobodanov brat Nikola nastupa za Ekonomac.
SAS: Mandić, Kulić, Blažić, Vukoje, Marinković, Bunjievac, Škorić, Radenković, Matijević, Čokulov, Nađ, Milićev.

S. KOKAVSKI