FUTSAL: U Zrenjaninu i Novom Bečeju sa Špancima

Reprezentacija Srbije u futsalu (igrači 2002. godište i mlađi) igraće dve prijateljske utakmice sa reprezentacijom Španije. Prvi meč je na programu u utorak, 21. januara u 18 sati u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a dan kasnije u Novom Bečeju, takođe od 18 časova.
Tim povodom je u dana održana konferencija za novinare na kojoj su o predstojećim utakmicama govorili Luka Đorđević i selektor Vladimir Jovanović.
– Zadovoljni smo uslovima i gostoprimstvom u Zrenjaninu koji je tradicionalna baza futsal reprezentacija Srbije. Španci su među najboljim timovima na svetu, pa očekujem da mečevi budu pravi spektakl. Do kraja godine ovu generaciju očekuju dva prijateljska susreta sa Rusijom i Italijom, kao i turnir u Poreču, gde će se igrati 7 utakmica – rekao je Jovanović.
Na spisku slektora su: Ljubiša Šević (Ekonomac), Luka Đorđević (Siliko, Slovenija), Uroš Maran (SAS, Zrenjanin), Stefan Sarić (C. zvezda, Beograd), Pavle Savković (Olimp, V. Banja), Uroš Nedeljković (Olimp, V. Banja), Lazar Živanović (B. Bašta), Matija Urošević (Jastrebac), Ensar Redžović (N. Pazar), Lazar Đorđević (Siliko), Marko Živanović (RB Valjevo), Andrija Marjanović (Smederevo), Mitar Eraković (L. Holanđanin, Vrbas), Aleksandar Lukić (B. Bašta), Aleksandar Stanković ( Požarevac), Aleksandar Tomić (Samo pravo, Zemun).
D. P.