GORAN TAJDIĆ O NASTAVKU KANALISANjA I ZNAČAJU PODRŠKE LOKALNE SAMOUPRAVE

U aprilu nastavak kapitalnih ulaganja

  • Predviđen je veliki broj projekata izgradnje vodovodne i kanalizacione, pre svega u naseljenim mestima, ali i u samom gradu – kaže generalni direktor JKP „Vodovod i kanalizacija”

Nakon nešto više od dve godine od imenovanja za generalnog direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija”, može se reći da je diplomirani inženjer Goran Tajdić sa saradnicima pokrenuo (ali i okončao) mnoge značajne poslove, od dugo očekivanog kapitalnog poduhvata izgradnje postrojenja za preradu vode do izgradnje fekalne kanalizacije u selima.
Šta predviđa program poslovanja „Vodovoda” za 2016. godinu?
Predviđen je veliki broj projekata izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže, kako fekalne tako i atmosferske, pre svega u naseljenim mestima, ali i u samom gradu. Zahvaljujući činjenici da lokalna samouprava uviđa potrebe građana, iz gradskog budžeta obezbeđena su sredstva za realizaciju značajnih kapitalnih projekata. Naše preduzeće pripremilo je i kompletiralo projektno-tehničku dokumentaciju, raspisalo neophodne javne nabavke, potpisalo ugovore sa izvođačima i prikupilo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole, tako da su stvoreni svi uslovi da sa lepšim vremenom krenu i građevinski radovi.

L. Z.

Opširnije u štampanom izdanju