“IDEA” I “RODA” POZIVAJU I NAGRAĐUJU: Avantura “Ratova zvezda” i “Zaleđenog kraljevstva”

Marketi “Idea” i “Roda” pozivaju decu i roditelje, kao i sve ljubitelje serijala “Star wars” (“Ratovi zvezda”) i crtanog filma “Frozen” (“Zaleđeno kraljevstvo”) da dođu sutra na Trg slobode u 13 časova, gde će se zabavljati sa princezom Elzom i ostalim likovima iz zaleđenog kraljevstva i “Star Wars” junacima.

-Ovom prilikom možete saznati nešto više o svojim omiljenim serijalima filmova i družiti se sa njihovim junacima. Ljubitelji “Star Wars” junaka će imati mogućnost da zaplove u avanturu zvezdanih galaksija, a malilšani koji vole “Frozen” da osete čaroliju ledenog kraljevstva – najavljuju organizatori.

Sve mališane i starije ljubitelje ovih ostvarenja “Idea” i “Roda” će obradovati bogatim programom i poklonima. Uz pomoć profesionalaca, posetioci će moći da iscrtaju na licu svog omiljenog junaka, zabave se uz brojne igre i DJ zvuke, kao i uz veliko iznenađenje i poklone koji ih očekuju.

 

NAGRADNA IGRA

Ukoliko želite da osvojite K Plus paket, pošaljite fotografiju Vašeg Frozen ili Star Wars kostima ili maske, u subotu, u periodu od 13 do 16 časova.

Fotografije možete slati na mejl adresu: redakcija@listzrenjanin.com ili u inbox naše fejsbuk stranice.

Tri najkreativnija će uživati u K plus proizvodima!