INVESTICIJA USPEŠNE PORODIČNE FIRME „BOMIST“: Osvećenje zemljišta i temelja obavio vladika banatski Nikanor

Porodična firma za promet građevinskog materijala, usluge u transportu i građevinarstvu „Bomist“ braće Mića i Nedeljka Stanića, do kraja godine planira da izgradi stovarište građevinskog materijala – uljarica i žitarica. Ovo su u četvrtak popodne saopštili vlasnici ove uspešne firme, prilikom osvećenja zemljišta i temelja u industrijskoj zoni „Jugozapad Elemir“, koje je obavio vladika Banatski Nikanor. Vladika Nikanor održao je i kraću besedu o naporu i obavezi preduzetnika da obezbede dostojne uslove za život sebi, svojoj porodici i zajednici u kojoj žive.

Zemljište površine 13.850 kvadratnih metara „Bomist“ je kupio od Grada Zrenjanina.
Osvecenje temelja II

– Imam samo reči hvale za lokalnu samoupravu. Saradnja je bila izuzetno korektna u svim etapama kupovine gradskog građevinskog zemljišta – naglasio je ovom prilikom Mićo Stanić. – Za zemljište smo platili nešto više od 100 hiljada evra, iz kredita, koji smo već vratili – izjavio je za naš list Mićo Stanić.

Svečanosti su prisustvovali gradonalečnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zamenik gradonačelnika Saša Sanovac sa najbližim saradnicima.

M. S-n.