ISKLJUČENJA STRUJE: Sutra u mraku Idvor, Sakule, Farkaždin, Knićanin, Titel i Lok

Zbog planiranih radova na distributivnoj mreži u utorak 30. maja od 9 do 13 časova i 30 minuta biće isključena kompletna naseljena mesta Idvor, Sakule, Farkaždin, Knićanin, Titel i Lok.

Od 9.40 do 10.10 u Tarašu će bez struje biti deo ulice Svetozara Markovića Toze – od Mrašala Tita do Proleterske, cela ulica Štrosmajerova, kao i deo Proleterske ulice – od Svetozara Markovića Toze, do kraja prema Tisi.

Takođe u Tarašu, bez napona će od 10.20 do 12.20 biti deo ulice Žarka Zrenjanina – od Mašrala Tita do „vikend naselja“, ulica Svetozara Markovića Toze – od Petra Drapšina do „vikend naselja“, kao i kompletno „vikend naselje“.

Od 12.30 do 14.30 časova u Tarašu će bez napona ostati i deo ulice Petra Drapšina – od Maršala Tita do Proleterske i Proleterska – od Petra Drapšina do Borisa Kidriča.

Od 9 do 10 i od 18 do 19 časova i Žitištu će struja biti isključena u ulici Veljka Vlahovića – deo ulice Mladena Stojanovića do Begejskog reda, Begejski red – od Veljka Vlahovića do kraja i Žarka Zrenjanian – od polovine ulice do Cara Dušana.

Takođe u Žitištu, bez napona će od 10 do 18 časova biti ulice Žarka Zrenjanina – od Cara Dušana do Veljka Vlahovića.

M. S-n.