ISKLJUČENJA STRUJE: Sutra u mraku Jarkovac, Tomaševac i Banatska Dubica

Zbog planiranih radova na distributivnoj mreži u utorak 23. maja bez napajanja će od 9 do 13 časova biti kompletna naseljena mesta: Jarkovac, Banatska Dubica i Tomaševac.
Od 8 do 9 časova u Ečki će bez napona biti Novosadska ulica, od Zrenjaninske do puta ka aerodromu, Zrenjaninske – od Novosadske do Kosovske, kao i cele ulice: Pupinova, Sportska i Jamure.
Od 9215 do 10.15 u Ečki će bez napajanja biti deo Ljubljanske ulice – od Unirea do Aerodromske i Unirea – od Ljubljanske do Somborske, kao i Zrenjaninska ulica – od Kosovske do Somborske.
Takođe u Ečki, od 10.30 do 11.30 bez napona će biti Begejska ulica – od Ribarske do Brodske, i Beogradske – od Somborske do polovine Ribarske, kao i cele ulice Brodska i Školske.
Od 12.15 do 13.15 u Aradcu će bez struje biti delovi sledećih ulica: Maršala Tita – od Zrenjaninskog reda do Kukučinove, Zrenjaninski red – od Maršala Tita do Abafijeve, Šćefanjikova – od Maršala Tita do Janka Čmelnika i Novosadska – od Slatkovićeve do Maršala Tita, kao i cele ulice Slatkovićševa i Abafijeva.
M. S-n.