JEDNOKRATNA POMOĆ SREDNЈOŠKOLCIMA IZ IZBEGLIČKIH PORODICA: Prijavljivanje do kraja novembra

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i interno raseljenim licima iz Novog Sada raspisao je javni poziv za dodelu jednokratne finansijske pomoći učenicima srednjih škola iz izbegličkih i raseljeničkih porodica na teritoriji AP Vojvodine. Javni poziv je otvoren od 1. oktobra do 30. novembra ove godine, a pomoć je namenjena učenicima drugog, trećeg i četvrtog razreda.

Detaljnije o tome zainteresovani učenici mogu se upoznati na sajtu Fonda, gde se nalaze i obrasci za prijavu, adresa je www.fondajnfort.rs, a dokumenta se mogu preuzeti i kod poverenika za izbeglice i migracije u lokalnim samoupravama. Prijave na javni poziv podnose se neposredno Fondu za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i interno raseljenim licima ili putem pošte preporučenom pošiljkom na adresu:

– Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i interno raseljenim licima, Bulevar Mihajla Pupina 25, 21000 Novi Sad. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona Fonda: 021/475 4295 ili na broj telefona poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina 023/ 315 0186 – rekla nam je Vjerka Hrubik, poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi.

M.B.