JKP „ČISTOĆA I ZELENILO“: Dekorativna korpa prikladan poklon za Aranđelovdan

Povodom predstojeće slave Aranđelovdan, cvećare „Jasmin“ i „Narcis“ pobrinule su se da kupci budu u potpunosti zadovoljni, te zato u ponudi pored širokog asortimana saksijskog i rezanog cveća, imaju i dekorativne slavske korpe.
– Pozivamo građane da kada krenu na slavu kod rođaka, prijatelja, kumova, prvo svrate u naše cvećare i izaberu slavsku korpu ili neki drugi cvetni aranžman koji će sigurno obradovati svaku domaćicu. Korpe se mogu aranžirati rezanim cvećem po vašoj želji i sadržati vino, kafu, slatkiše i dr. Sve ove proizvode možete kupiti u cvećarama ili ih doneti, a naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vam pomogne da budete zadovoljni aranžmanom, a ono što je važno, kvalitet u našim cvećarama je izuzetan – istakla je Danijela Tančić, zadužena za odnose sa javnošću u JKP „Čistoća i zelenilo“.
Za sve dodatne informacije kao i za poručivanje aranžmana, građani mogu pozvati na brojeve telefona 023/536-772 i 023/600-792. Cvećara „Jasmin” nalazi se u Svetosavskoj ulici 2 (radno vreme 7-20 č svaki dan, sem nedeljom), a „Narcis” u ulici Bratstva-Jedinstva 33a u Mužlji (radno vreme 8-17 č radnim danima, subotom 8-15, a nedeljom ne radi).