KAFE-RESTORAN „KOVAČ”: Odlična atmosfera i još bolja hrana

U „Aviv parku” na 350 kvadrata pruža se jedinstven restoran u Zrenjaninu. U pitanju je ugostiteljski objekat „Kovač”, vlasnika Milana Kovačevića. Ovaj objekat ima posebnu rasvetu, tako da večera nije samo običan obrok, već pravi doživljaj.
Ipak ono što izdvaja restoran „Kovač” jeste jedinstvena hrana. Pored velikog izbora predjela, raznih salata, u ponudi je i „marengo” junetina, koja se kuva čak 12 sati. Takođe, gostima se nude razna jela od piletine, veliki izbor testenina, kao i sjajni burgeri.
U restoranu „Kovač” su usvojili poseban način spremanja jela, to je sporo kuvanje koje, osim što daje poseban ukus hrani, je takođe i zdravo. Namirnice koji koriste u pripremanju hrane su visokog kvaliteta sa domaćih farmi.
Svakog petka „Kovač” ima „živu” muziku gde nastupaju različiti bendovi. Radno vreme restorana je od 8 do 24 časa radnim danima, i od 8 do jedan čas iza ponoći subotom. Kontak telefon je 023/3101700, a možete ih pratiti na instagramu (instagram.com/kovacrestoran023) i na fejsbuku (facebook.com/kovac.zrenjanin/).

Ž.M.

Foto: Jovan Drndak Njegović