KOMPANIJA „GOMEKS”: Radno vreme svih maloprodajnih objekata od 07:30 do 18:00 časova

U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno daljem razvoju situacije, kompanija Gomex d.o.o. obaveštava o novonastalim promenama.

Radno vreme svih maloprodajnih objekata će biti od 07:30 do 18:00, svakim radnim danom i nedeljom. Snabdevanje robom se vraća u normalne tokove i ne postoji potreba za stvaranjem kućnih zaliha. Organizovali smo preraspodelu radnog vremena, tako da se smanje međusobni kontakti zaposlenih, a time i mogućnost prenošenja zaraze. Plate će ostati neizmenjene, bez obzira na umanjen fond radnih sati.

– Uložili smo ogromne napore da dođemo do zaštitne opreme za radnike, koju očekujemo vrlo uskoro. Apelujemo na sve naše potrošače da se strogo pridržavaju odluke Vlade Republike Srbije o bezbednom rastojanju od najmanje 2m. Takođe, molimo naše cenjene kupce da imaju razumevanja za naše zaposlene koji rade pod dodatnim pritiskom, uz pojačane higijenske i sanitarne mere.

Kompanija Gomex će svoje dalje korake usklađivati sa preporukama i odlukama Vlade Republike Srbije, o čemu će potrošači biti redovno obaveštavani – saopštio je generalni direktor Goran Kovačević.